Hotel Royal Dead Sea 4*

 Royal Rimonim

Hotel již není v naší nabídce


Hotel  je velmi oblíbený u místní klientely. Skvělá kuchyně, velké vyhřívané bazény s vodu z Mrtvého moře. Vhodný také pro zimní pobyty. 

 

Poloha
Hotel se nachází v centru lázeňského letoviska Ein Bokek v jižní části Mrtvého moře. Pláž je přes ulici naproti hotelu, v nejbližším okolí jsou obchody a nákupní střediska.

 

Pokoje
Hotel má 420 prostorných komfortně zařízených pokojů a apartmá. Všechny pokoje mají balkón s výhledem na Mrtvé moře, klimatizaci, minibar, sejf, kabelovou televizi, rádio a telefon. V každém pokoji je internetové připojení. Pro pohodlí hostů je v každém pokoji sada pro přípravu kávy a čaje. V koupelně najdete vysoušeč vlasů, osobní váhu, WC, vanu a sprchový kout. 

 

Stravování
V ceně pobytu jsou zahrnuty snídaně a večeře formou bohatých bufetových stolů v hotelové restauraci.

 

Vybavení
Hotel má venkovní bazén, v zimě vyhřívaný, dětský bazén, na střeše je přírodní solárium - oddělené diskrétní místo pro slunění celého těla. V hotelu je také hřiště na minigolf.

 

Lázeňské zařízení
Hotel má vlastní lázně, kde se nachází bazén s vodu z Mrtvého moře, vířivka, suchá a mokrá sauna a 46 kabin pro masáže, zábaly a další procedury. Ceníky jsou k dispozici na místě. Vstup do lázní je pro naše hosty zdarma, za procedury se platí. Do lázní není dovolen vstup dětem do 16 let a těhotným ženám.

 

Pláž
Většina pláží v Ein Bokek byla nákladně upravena a vybavena státem, je to tedy veřejný prostor, který je volně přístupný. Pláže jsou čisté, denně uklízené. Na plážích jsou toalety a převlékárny, též velké množství zastíněných míst. 

 

Názor cestovní kanceláře TILIA
Hotel patří mezi starší hotely, ale je dobře udržovaný a má dobrou polohu. Kuchyně je skvělá a velkou výhodou je velký vnitřní bazén s vodou z Mrtvého moře, který umožňuje koupání ve večerních hodinách. Hotel je vhodný pro zimní rekreační pobyty.  Zima u Mrtvého moře připomíná naše jaro.   

 

Cestovní kancelář TILIA
U Hřiště 196/11,
625 00 Brno

Kontakty


Telefon:
530 311 708
Mobil:
602 851 313, 602 627 290
E-mail:
tilia@ck-tilia.cz

Další odkazy


 


Copyright © 2022 CK Tilia | Všechna práva vyhrazena | Created by SPWeb s.r.o.