Hotel Prima Music Eilat 3*

 


Barevný hotel plný hudby v kvetoucí zahradě

 

Poloha:

Hotel leží na Korálové pláži u Rudého moře. Od centra Eilatu je vzdálen  5 km. U hotelu zastavuje městský autobus. Poblíž hotelu jsou četné restaurace, sportovní a potápěčské  kluby a několik obchodů. Eilatský korálový útes je v těchto místech plný podmořského barevného života, o několik set metrů dále začíná unikátní podmořská přírodní rezervace. 

 

Pokoje:

Hotel Prima Music nabízí hostům 144 pěkně zařízených pokojů s výhledem na Rudé moře a hotelový bazén v zahradě. V každém pokoji je malá lednička, sejf, LCD satelitní televize, audio systém se sluchátky, set na přípravu kávy a čaje. Koupelna má sprchu a vanu, v koupelně je vysoušeč vlasů. Připojení WiFi v celém hotelu zdarma. Plocha pokoje je 21 m2, vhodný pro ubytování 2 dospělých + 1 - 2 dětí, nebo 3 dospělých. Pokoje jsou klimatizované.

 

Stravování:

V ceně pobytů je již zahrnuto stravování s polopenzí - snídaně a večeře. Výběr z bohatě připravených stolů izraelského bufetu. 

 

Vybavení:

Hotel Prima Music si svoje jméno zaslouží. Vždyť správná dovolená u moře by měla být spojena s tóny hudby, kterou máte rádi. Hudba zde neruší, poslech je individuální do sluchátek. V hotelu Prima Music je každé patro věnováno jinému hudebnímu žánru. Pokoje, hotelová hala a jídelna jsou vyvedeny v jasných veselých barvách, aby navodily tu správnou atmosféru.

Hotel má pěkný velký plavecký bazén s podvodní hudbou. Tak jak již napovídá jméno hotelu, hudba vás překvapí na všech místech. Kolem bazénu jsou lehátka, travnaté plochy a vzrostlé palmy. U bazénu je sympatický snack bar, kde si můžete zakoupit lehká jídla a nápoje během dne. Bar je však v provozu pouze po dobu letní sezóny. V hotelu je fitness centrum. 

 

Pláž:

Korálová pláž s bohatým podmořským životem a spoustou aktivit je pouze dvě minuty chůze od hotelu. Na této pláži se nachází většina předních eilatských potápěčských center. Hotelovým hostům je nabízena 20 % sleva na služby  v  Siam Diving Club,  který má 25letou tradici.  Na lekce potápění pro začátečníky je však poskytována sleva jen 10 %. Sleva je přiznána po předložení hotelové karty na recepci klubu.

 

Názor cestovní kanceláře TILIA:

Hotel Prima Music je krásným místem pro strávení dovolené, zejména pro sportovně založené cestovatele. Pobyt se dá kombinovat s návštěvou eilatských atrakcí. Hotel má  dobrá hodnocení ze strany našich klientů. 

Cestovní kancelář TILIA
U Hřiště 196/11,
625 00 Brno

Kontakty


Telefon:
530 311 708
Mobil:
602 851 313, 602 627 290
E-mail:
tilia@ck-tilia.cz

Další odkazy


 


Copyright © 2022 CK Tilia | Všechna práva vyhrazena | Created by SPWeb s.r.o.