Pobyty u Rudého moře v Akabě - Jordánsko

Akaba Jordánsko

Proč navštívit Akabu v Jordánsku? 

 

Zatoužili jste na podzim, v zimě nebo brzy na jaře po sluníčku a modrém moři? Chcete se slunit, potápět mezi korálovými útesy a pozorovat bohatý podmořský život, večer si posedět v kavárnách a restauracích, toulat se po barvitých místních tržištích?

 

Nechcete letět až do Karibiku, na Maledivy nebo do Thajska?

 

Pak je pro Vás pobyt u Rudého  moře dobrou volbou. Váš let z Prahy nebo Vídně nebude delší jak čtyři  hodiny. A navíc bude ještě levný. Do Ammánu Vás dopraví nízkonákladové lety společnosti Ryanair a transfer do Akaby zajistí náš spolehlivý řidič.

 

Transfer z Ammánu do Akaby trvá sice tři hodiny, ale ten čas stojí za vše, co Vám Akaba může nabídnout.

 

Počasí u Rudého moře je vhodné pro koupání celoročně. 

 

Akaba je dobrým východiskem pro výlet do  skalního města Petry - novodobého divu světa.  Z Akaby je to  pouze hodinu cesty do Wadi Rum,  krajiny beduínů, barevných písků a hor, do místa spojeného s Lawrencem z Arábie a s dávnými civilizacemi, které tudy procházely.

 

Hotelové ubytování nabízíme ve třech cenových kategoriích. Doporučujeme však vybrat si hotel, který má svoji  privátní pláž, protože koupání na veřejnýc h plážích je v Jordánsku komplikované. Veřejné pláže nemají potřebná vybavení a navíc není zvykem, že by se tam někdo (kromě malých chlapců) koupal. Je sice možné si zakoupit vstup na soukromou pláž, ale vstupné je vysoké . Proto se vyplatí využít nabídky hotelů, které vstup na svou pláž zahrnují  do celkových služeb, které hostům poskytují.  

 

Služby v Jordánsku jsou na překvapivě vysoké úrovni, především v hotelích vyšší kategorie se setkáte se skvělým servisem.

 

Cestovní kancelář TILIA
U Hřiště 196/11,
625 00 Brno

Kontakty


Telefon:
530 311 708
Mobil:
602 851 313, 602 627 290
E-mail:
tilia@ck-tilia.cz

Další odkazy


 


Copyright © 2022 CK Tilia | Všechna práva vyhrazena | Created by SPWeb s.r.o.